DomůHODINKYMONTBLANCLuxusní psací potřeby

Máte dotaz? Volejte +420 577 210 645

MONTBLANC 129154 Masters of Art Homage to Vincenc van Gogh LE 4810 F plnící pero 129154

Kód 129154 EAN: 4062037070476
Limitovaná edice MONTBLANC. Masters of Art 1. v edici.
Záruka: 2 roky
92.600 Kč
oblíbené Porovnat
Skladem - okamžitě k odběru
MONTBLANC 129154 Masters of Art Homage to Vincenc van Gogh LE 4810 F plnící pero 129154
  • Montblanc Masters of Art Homage to Vincent van Gogh Limited Edition 4810 slaví Montblanc jednoho z nejpopulárnějších malířů konce 19. století - Vincenta van Gogha.
  • Tato edice zejména zdůrazňuje jeho pobyt v Arles a designové detaily odkazují na provensálská pšeničná pole a jeho nejslavnější obraz "Slunečnice". Vyryté číslo 1888 na prstenci na těle pera - vedle Vincentova podpisu v jasně oranžové barvě - připomíná rok jeho přestěhování do Arles.
  • Tělo pera je zdobeno odstíny žluté a oranžové, které odrážejí slunečný krajinný ráz jižní Francie. Slavná série 5 obrazů se slunečnicemi inspirovala zdobený hrot  ze zlata ryzosti 750 s rhodiovanou povrchovou úpravou.
  • Van Gogh vyvinul volnější, uvolněnější styl a stal se stejně zručným jak s štětcem, tak s paletovým nožem - který používal pro hrubé a impulzivní práce "impasto". Jeho paletový nůž posloužil jako inspirace na klip s platinovou povrchovou úpravou, zatímco jeho typický pohyb štětcem je zvěčněný v žlutém laku na vrcholu víčka.
  • Navíc jeho záliba v kouření dýmky, kterou můžeme vidět v mnoha jeho autoportrétech, je zachycená v drobném detailu na klipu
  • Jako pocta Vincentově fascinaci tradičními japonskými dřevoryty má celkový tvar pera inspiraci v japonském dřevořezu, zatímco víčko je vyrobeno z dřeva.
  • dárkové balení
  • plnící pero s hrotem tloušťky F
Výrobce MONTBLANC
Modelová řada Masters of Art
Typ pera plnící pero (Piston Fountain Pen)
Tloušťka hrotu F
Poznámka Pero Montblanc je dodáváno v luxusním dárkovém balení s vlastní krabičkou Montblanc.
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.

Hodnocení našich zákazníků heureka.cz

Zlatý prsten s diamanty
Komunikace na vysoké úrovni

 
 

Po letech opět nákup u mistra Stuchlíka a opět maximální spokojenost. Prstýnek byl dokonale upraven na míru, je velmi krásný a poctivě vyrobený. Komunikace a péče o zákazníka na vysoké úrovni. Tady nakupuji opravdu moc ráda a zcela jistě ne naposledy. Dagmar K.

Recenze: 24.02.2022

 

Dotaz na cenu